Healing

Healing betekent eigenlijk niets meer of minder dan de ontdekking dat je heel bent. Eigenlijk valt er niets te helen. Je bent al heel.


Mogelijk ervaar je toch beperkingen en weerstand. Misschien lopen je relaties niet goed, heb je fysieke problemen, ga je gebukt onder een berg werkstress, voel je angst of zijn er zoveel uitdagingen in je leven waardoor ontspanning en flow onbereikbaar lijken.


Velen worstelen ook met de vraag hoe er heelheid kan zijn in een wereld die zo vaak uit balans voelt.


Elke beperking en onrust die je ervaart, ontstaat uit de voorwaarden die je bewust of onbewust verbindt aan heelheid. En dat hebben we als mens allemaal.

Het is dan ook een reis om rust, vreugde, veiligheid, vrijheid en diepe vrede in jezelf te vinden en het vraagt de bereidheid om jezelf elke dag opnieuw de kans te geven om de relatie met je lichaam te versterken, je mind op een ondersteunende manier in te zetten en je ziel te voeden.

Het is het oprechte engagement naar jezelf dat ervoor zorgt dat er zich iets kan openen binnen in jezelf. Je bevrijdt jezelf in liefde en onvoorwaardelijkheid.


Je goud zit dus in je kern.


Vanuit tantrisch perspectief is alles wat er in je leven gebeurt, een uitnodiging naar het hart. Laat alles wat er momenteel in de wereld gebeurt, diezelfde uitnodiging zijn. Het is namelijk je innerlijke wereld die de basis vormt voor de manier waarop je de uiterlijke wereld ervaart.


Momenteel gaat het veel minder makkelijk om onszelf af te leiden door te shoppen, reizen, sporten, uit te gaan of wat dan ook

Wanneer je je toestaat werkelijk te voelen wat dit met je doet, word je je bewust van waar het nog niet veilig voelt IN jezelf, waar je angst ervaart, waar je beperking voelt. De erkenning van dit gevoel, zorgt ervoor dat je dit kan shiften binnen in jezelf. Dit gebeurt in laagjes en volgens ieders natuurlijke ritme. Dit is een proces.


Met BeZIELd begeleid ik je graag bij deze reis.


8 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven